Nu så..

Alltså det har ju bara gått 5 veckor sen sist jag skrev ett vanligt inlägg..

Ja helgen då, i fredags var det FN-dagen. Vi samlades på torget som vanligt, det regnade så vi blev inte så många. Men 15 kanske. Vi gick i motvind/regn till Vollsjö kyrka där vi fick vänta utanför (i regnet) i nästan 10 minuter eftersom vi gått så snabbt. Långskeppet var fullt så vi fick sitta vid sidan. Där var jättemånga barn i kören eftersom Ingela har det på skoltid numera. Lena och jag satt och skrattade åt dem.. Ni vet när barn sjungetr så går det sådär i verserna och det är lite mummel och ganska svagt. Men sen när refrängen kommer, ja då jävlar! Jag ljuger inte om jag säger att en del av dem skrek.. Så himla kul =) Sen sjöng de ju såna fina sånger om fred och frihet och vänskap och sånt. Prästen däremot var inte lika kul.. Han var lite seg när han pratade, men stressade igenom resten och glömde en sång. Han pratar ungefär som Erika och drar ut på orden på konstiga ställen och (vilket de säkert lärt sig i sin utbildning) upprepar hela meningar som antagligen är betydelsefulla. Sen var det fika på Kristinedal, jag pratade med Inga-Maria och Anna-Lena och några andra. Deras syster är ju jättestor, tycker inte det var alls längesen jag höll henne när hon var bebis. Pratade också om skolan och sånt med Brita, hon är trevlig. Jag åkte ganska snart till Tomelilla, till Laura och Jp. Vi kollade på Idol.

I lördags åkte jag och Tony till Lund för han skulle testa på klättring. Han var faktiskt duktig, med han har ju fysik till det; stark och smal. När vi skulle åka till IKEA så starade inte bilen först, men till slut. På IKEA köpte vi gardinstänger, krukor och en spegel med guldram. När vi hade varit på Jysk också så ville inte bilen starta alls. Men vi fick hjälp av en man som sa att man kunde rulla igång den, så det gjorde vi. Det är alltså min bil vi pratar om.. Jag körde och lämnade Tony hos Jannike eftersom de skulle fira nån genom att gå ut i Malmö. Jag var inte bjuden från början så jag kände inte för det, dessutom skulle jag upp tidigt. Så det blev hemmakväll framför dansbandskampen. Ett himla trevligt program =)

Söndagmorgon lånade jag Tonys mammas bil och körde till Christian, han tyckte att jag skulle köra till Limhamn så kunde han läsa kartan. Putte var också med. Vi hittade fram till distriktsstämman i tid och efter att vi suttit en stund kom Lotta, Per-Ove och resten från Brösarp och satte sig bredvid. Det var kul att återse lite scouter, som jag iofs inte vet om jag borde hälsa på eller inte. Å andra sidan tror jag ingen hade blivit sur om jag hade hälsat, men det är som vanligt. Bland annat var Patrik där, han är alltid trevlig. Han sprang runt och delade ut äpplen när folk började bli trötta. Sen var Kristoffer där, ni vet han snygge, smale.. Han fick iaf agera ordförande tillsammans med Tedde. Maggan på kansliet var sekreterare. Gabbe var där också och Magnus Markus. Honom pratade jag med en stund, trevlig kille. 
Annars flöt stämman på som vanligt. Dvs alldeles för lång tid till info-torget (2 timmar) och maten var 40 minuter sen. Det blev en del onödiga diskussioner som alltid resulterar i vad styrelsen har föreslagit från början. Men vissa personer bara måste yttra sig i varenda fråga, t ex han den lille (vill inte skriva namnet). Det roligaste var somm vanligt när någon skrek "votering", för då fick vi ta upp röstlapparna. Det blev tom rösträkning en gång. Stämman var slut kl 17, helt okej. Att köra hem var drygt eftersom det ösregnade. 

Tony hade kört med min bil till sin pappa och de konstaterade att startmotorn var kass och måste bytas så nu står bilen hos Sune, får se om det blir skroten denna gång eller den ska få en chans till. 

I eftermiddag ska jag och mamma fika och leta upp present till Anja. 

Nu ska jag skriva ett paper, dvs ett kort examensarbete. Det är sååå tråkigt. Om en vecka börjar nästa kurs. Och på lördag kommer både Jessica och Anja hem, skoj =)

Puss 

RSS 2.0