Till Jessica, mest iaf =) Och er andra intresserade!

Ja okej jag ska skärpa mig, idag iaf...

Men jag tycker jag har så mycket annat att göra. Fast det är ju inte sant. Idag har jag ju faktiskt tid eftersom vi blev klara med vår projektrapport innan lunch. Det har varit ganska segt.. Den handlade om vår praktik och vilka lektioner vi haft, vilket resultat de gav och varför det blev som det blev.. Givetvis med kopplingar till kurslitteraturen. Tror vi använde oss av 12 böcker eller nåt, hyfsat bra. Jag menar det är kvantitet och inte kvalitet som gäller, därför var vi också väldigt nöjda så fort vi kommit över 10 sidor eftersom det skulle vara mellan 10-12 sidor långt. Men vägen har varit ganska lång och eftersom jag har bestämt det mesta så har ju nog fått jobba mest också. Fast så länge jag får min vilja igenom så.. stackars Jonatan och Viktor =)

Annars har det väl inte hänt så mycket, i påsk var Anja hemma så det var ju trevligt trots att hon har piercat tungan. Vi firade mormor på påskafton och pappa på påskdagen. Var och såg Juno då också nångång med Tony, JP och Laura. Den var bra.

Jag var iofs på praktik i tre veckor ju. Det var faktiskt kul att jobba i en trea. Funderar lite på att kanske inrikta mig på förskoleklass.. i Kristianstad finns det barnskolor där förskoleklassen jobbar tillsammans med ettan och tvåan så det är ganska blandat. Men samtidigt är det kul med de allra minsta också. Vårt projekt med klassen handlade om sopsortering och barnen tyckte faktiskt att det var kul. Det blev en del intressanta samtal om hur man gjorde med soporna i t ex Kosovo, eftersom nästan alla barnen hade invandrarbakgrund. Jag funderar att läsa en kurs till hösten som heter Svenska som andraspråk.. Får väl se om jag får ihopa det men nån annan kurs också. Treorna är en kul ålder.. de var fortfarande ganska ärliga och hade respekt för vuxna, samtidigt som en del var "coola" och en del av tjejerna väldigt fnittriga.. Särskilt när de läste i Min mensbok.. Japp, den minns vi =) Vi fick så söta brev när vi slutade där, som egentligen skulle handla om vad de lärt sig, men många fokuserade istället på oss och ritade en massa hjärtan. Så kul när de fortfarande vågar visa vad de tycker och tänker.

Pratade precis med Christian, kårordförande ni vet, i 20 minuter.. Vi är typ kompisar.. Hrm. Nä men, jag tror han har ganska stort förtroende för mig och ser mig som vuxen.. Till skillnad från hur det var förr. Och det är väl bra I guess. Var för övrigt på rekryteringsmöte hos Ljunits i måndags.. Körde som en galning för att komma i tid, var en kvart för tidig och resten kom 10 min för sent.. Nödvändigt. Resten, dvs 3 andra. Jag trodde där skulle komma lite fler människor, men det var vi fyra och Mia, utvecklingskonsulenten. Men det var intressant. Vi har haft ett sånt möte i Vollsjö också, och det var ganska givande.. Ska väl försöka oss på lite rekrytering nu framemot sommaren.

I lördags hade vi Stjernelundsrundan, det gick väl helt okej.. Inte överdrivet skoj, men snackade lite med Elin och Eleonor om Nalle Muffs. Vet inte riktigt om vi kom fram till nåt. Eventuellt ska vi lägga ner det, eller jag tycker nästan det (efter diskussion med de andra ledarna så klart..) fast det är synd. Men när ingen kommer på mötena så känns det ju lite onödigt.

I fredags var jag och Tony hos Emil, trevligt men jag var ganska trött..

På lördag ska Ante ha 20-årsfest med maskerad.. Jobbigt. Får väl se om jag hittar på nåt bra. Annars träffas Tony och jag mest på helgerna.. Lite sällan men det funkar.


Johan frågade om jag ville komma på förfest innan Öja på lördag, men det kan jag ju inte tyvärr. Fast jag sa till honom att preliminärboka den 19e så kanske vi kan göra nåt allihopa då!


Nä nu är det snart Lost, det enda jag följer på tv =)


Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej! Tack! Det uppskattas, jag vet iofs hur trakigt det kan vara ibland, men det är som med träning, det känns skönt när man väl har gjort det! Nu kommer jag snart hem, ska till Frankrike först en runda, men sen jäklar! Vi kan väl försöka ha lite roligt eller nat.. Axelryckning.. :) Saknar er sa jäkla mycket!! Puss!

2008-04-03 @ 20:26:02
URL: http://nogg.se/jesssica
Postat av: Idaho

Det är nog när man får såna "vardagsuppdateringar" om hur allting flyter på som vanligt som man saknar hemma mest av allt. Men jag har bara fem dagar kvar nu. Gulp.
Ha det så bra, pussar!

2008-04-04 @ 10:13:17
URL: http://medketchuptack.blogg.se
Postat av: Jessica

Hej! Jag vill gärna umgas med dig i Kristiansstad, gissar jag att du menar eller? Men kanske vi kan komma lite senare pa dagen? Jag hade tänkt hälsa pa Stenängabarnen och Dammenbarnen pa förmiddagen/lunchtid. Men det ar ganska flexibelt. Kan eventuellt göras pa fredagen ocksa. Bara vi har mycket tid pa oss att PRATA! Saknar dig! Puss!

2008-04-08 @ 13:27:00
URL: http://nogg.se/jesssica
Postat av: Emelie

Så jäkla typiskt att man inte kan när Johan väl bjuder hem!

2008-04-09 @ 13:44:55
URL: http://emspace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0