Svar..

Jag svarar helt enkelt på frågorna om namn här.. Sandra som i Sandra Persson ja.. Ja sen var det väl inga fler frågor direkt? =)

Indien-planer

Jag har fastnat lite på Tradera.. Just nu bjuder jag på en mp3-spelare, kan vara bra att ha ju..
Deesutom försöker jag hitta soffbord, badrumsskåp och hallskåp på Blocket. Går sådär.. Blir väl IKEA på fredag istället.

Har fått en massa tips av Caroline som har varit i Indien, vart man ska åka och så.. Ska försöka hinna med det på de två veckor som Tony förhoppningsvis kommer. Tanken är att han ska vara där mina två sista veckor så vi kan flyga hem ihopa. Alltså typ 23 april - 7 maj. Så då behöver alla ni andra som tänker komma och hälsa på mig inte komma. Men gärna innan! Vet inte hur mycket jag kan vara ledig, men förhoppningsvis några dagar. Jag måste praktisera minst 12 veckor och jag ska vara där 15. Så två försvinner när jag är med Tony + runt en vecka i februari när de har nåt lov.. Men om du/ni kommer så löser det sig säkert!

Caroline sa också att jag inte behövde fundera på mina extrakilon som jag lagt på mig de senaste månaderna.. Hon gick ner 15-20 kg när hon var där och med min klena mage så ska de nog försvinna (ja, inte 15-20 kg då..)

Det är allmänt klagande på kursen jag går nu.. T o m jag klagar även om jag är emot det, men den lever inte upp till våra förväntningar precis. Det hade varit bra med praktiska råd om hur man hanterar tvåspråkighet. Men istället har vi bara massa teori och onödiga uppgifter.

I helgen var det bäver/minior-övernattning. Det gick väl helt okej.. Vet inte hur vi ska göra med ledare till våren. Jag är ju inte hemma och Sandra ska snart ha barn. Får väl ragga ledare på julfesten.

På tal om kommande barn så var jag inne på Camillas lunarsida innan. Ett hett tips om ni vill se bilder på fostret i hennes mage.. Som för övrigt ska födas om några dagar.. Jag säger helt enkelt inte mer.

I helgen är det inflyttningsfest och Öja som gäller, ska bli kul!

Ha det fint


Fest, släkt och vänner

Måndag igen.. Tiden går rätt fort. Förra helgen var det fest! Som ni vet.. Det var himla kul =) Särskilt kul att träffa de flesta av sina gamla vänner och några av de nyare. God mat och bra stämning var det också. Kul att så många dansade. Har inget negativt att tillägga! Tack Ida =)
Innan festen åt jag och Jessica frukost hos Emelie. Det var trevligt som vanligt.

På söndagen åkte pappa, jag och Tony till mormor och morfar. Mamma och Anja hade sovit där. Så det blev lite firande av Anja och så åt vi god köttgryta. Det är inte så ofta man får äta sån mat. Jag menar, jag kan ju inte laga det! Så den bästa helgen på länge får jag nog säga!

I tisdags började kursen Svenska som andraspråk. Vi pratade bland annat om alla oskrivna regler som vi har i Sverige. Vilka kan vara ganska svåra att förstå sig på för invandrare... Jag hamnade i samma basgrupp som en tjej som varit i Indien för ett år sedan, så vi snackade en del om det.
På kvällen var det scouterna. Jag har 10 miniorer nu. Bäver är 11 st, junior 11-12 st och patrull typ 8. Det är lite för många på samma kväll. Särskilt när vi och bäver delar på stora salen.

I fredags var jag och Tony hos Anders och Frida och åt pizza och kollade på Idol. Kevin måste vinna..

I lördags gick jag och Tony en runda i Tomelilla och tittade bland annat på tapeter. Vi hittade en jättefin lila, som i så fall ska vara som fondvägg. Vi får se om det blir den. På kvällen åkte jag upp till Kristianstad och umgicks med Marie, Linda och Kristina. Vi åt god mat och drack vin. Trevligt med tjejsnack. Sov över hos Marie för att slippa ta mig hem mitt i natten.
På förmiddagen gick vi en runda på stan och Marie köpte lite julkappar till sin pojkvän. Sen hämtade mamma mig och vi åkte till mormor och morfar. Jag fick hämta Gert och Eva i Eslöv. Det är ganska långt dit. Resten av eftermiddagen åt vi och resten av släkten farsdagsmiddag. Alla papporna fick snapsa + Jörgen som fick träna. Han och Anette (min kusin) ska ha barn till jul. Jag lekte en del med Mathilda och Frithiof också.

Idag är jag ledig, ska kolla upp vilka böcker vi ska ha läst denna veckan och låna referensexen på biblioteket.

Har förresten bokat Indienresa nu.. Hoppas jag kommer in på kursen. Jag är borta 20 januari - 7 maj.

Ha det!

RSS 2.0